Om oss

Allinmind Publishing - förlaget

Förlaget ALLINMIND Publishing startade 2003 med inriktning på ljudboksproduktion och digital utgivning. Redan 2005, när nerladdningstekniken fortfarande var i utvecklingsstadiet, valde vi att satsa på digitala nedladdningar som distributionsform. Publiceringen har sedan starten gjorts genom Elib. Fokuset ligger i första hand på hälsa, välmående och personlig utveckling.

2005 – Horse In Mind-serien ges ut digitalt
2008 – Apoteks-serien och PMT, avancerad Mental Träning, ges ut digitalt.
2010 – Walkfriend lanseras som första renodlade digitala produkt. Flera cd-produkter från andra förlag digitaliseras.
2011 – Mindfulness, lugn och lycklig, med Johan Bergstad ges ut digitalt. En kombiprodukt.
2012 – Walkfriend tredje titeln Happiness ges ut digitalt.
2014 – Mindfulness, Steg för steg, med Johan Bergstad ges ut digitalt. En kombiprodukt.

Nytt för 2016 är Svenska Telegrafförlaget Stockholm som inte bara förmedlar den digitala bokhyllan utan som tar det hela vidare ut i en helt ny interaktiv bokvärld.

Vi är den dynamiska länken mellan skapandet och produkten
Mikael Widerdal lever och andas Mental Träning. Han har skapat 15 olika titlar inom Mental Träning för bland annat Polishögskolan, Apoteket och Horeinmind (Mental träning för ryttare)

”Om det går som på räls se ändå till att kliva av någon gång – för vem vill leva hela sitt liv på ett tåg”

Han ger föreläsningar, kurser och kundspecifika utbildningar för både företag och privatpersoner inom Mental Träning. Han är innovatör, produktutvecklare och teknikansvarig på förlaget. Mer om Mikael i sin roll som mental tränare – www.allinmind.com

Helen Widerdal fångar och skapar i konstnärlig anda. Med flertalet konstutbildningar på bland annat Gerlesborgsskolan tar hon avstamp i sin roll som formgivare, strateg och skribent.