WalkFriend Coaching

WalkFriend Coaching - laddar dig med ny energi!
WalkFriend Coaching är lika mycket pepping för din fysiska träning - som för din mentala träning! Här får du möjligheten att under 5, 20 eller 45 minuter i rask promenad verkligen utmana dig själv på ett positivt sätt; utforska bland dina målbilder och för ditt inre svara på frågor som utvecklar dig som människa. Du får också möjlighet att ladda dig inför din fortsatta dag på det mest optimala sätt. Det här är en riktig energikick som verkligen kan ge dig det där lilla extra. Laddat också med skön musik som hjälper dig framåt i träningen. Ett absolut måste att ha i din mp3-spelare!

WalkFriend - hur fungerar det?
Du lyssnar på WalkFriend samtidigt som du går en rask promenad, eller springer. Det ger dig en skonsam träningsform - helt i ditt eget tempo - och samtidigt får du en effektiv coaching av Mikael Widerdal, helt skräddarsytt med det senaste i mental träning enligt de olika inriktningarna för titlarna. Först ut är WalkFriend Coaching och WalkFriend Mindfulness!

Koncept – mentafys®
En kombination av mental träning och fysisk rörelse - det är enkelt förklarat vad mentafys representerar. I mentafys presenterar vi det bästa MI-värdet, det vill säga GI-värdets motsvarighet på tankeprocessen - att skapa förändring genom de mest optimala tankemönstren i mental träning. MI står för MindIndex, och i WalkFriend-serien har vi skapat ett effektivt MindIndex, i olika spännande titlar. På det sättet får du flera positiva effekter av din träning samtidigt, både för kropp och själ.

Extra bonus!
Vi ger dig en extra bonus! Varje titel har perfekt anpassad musik för respektive inriktning. Men för absolut maximal frihet har du också möjlighet göra egna spellistor i mp3-program som exempelvis iTunes med din egen musik till din WalkFriend-träning. Du får därför, helt utan extra kostnad också alla talspår med Mikael Widerdal för din titel utan musik, så du har möjligheten att själv välja musik - för maximal variation till din härliga träning!

Miljövänligt – digital produkt
Du kan köpa våra titlar i mp3-format - enkelt och tryggt att handla på nätet, för att du snabbt ska kunna komma igång. För att värna om vår miljö, har vi valt att sälja denna serie endast i mp3-format. Resultatet blir både miljövänligt och dessutom billigare i pris då vi spar tryck- och cd-presskostnader. En vinst för alla!

Cd-skiva för våra titlar
I dagsläget har vi funnit så många fördelar med det digitala formatet, att vi inte producerat våra träningsprogram i cd-format. Men därmed inte sagt att våra titlar inte kommer i cd-format längre fram! Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev lovar vi berätta för dig först av alla om och när cd-skivorna blir färdigpressade!

Vetenskaplig studie
En vetenskaplig studie har genomförts under 2009 på 44 personer och effekterna av WalkFriend är fantastiska. Till exempel upplevde deltagarna som använda Walkfriend 20% mindre stress än de i kontrollgruppen. Dessutom kände de ökad motivation att få komma ut och promenera! Det genomsnittliga betyget för programmet var en 8/10! Wow!

Citat från användare
Läs några inspirerande citat från de som använder WalkFriend Coaching! Läs fler här»

»I början kändes det som om någon brydde sig om mig och nu inser jag att jag själv bryr mig om mig«

»Det har varit härligt att ta ut stegen lite mer än vanligt - måste fortsätta i samma tempo«.

»Jag kommer att fortsätta eftersom jag mår så bra av detta«.

»Jag tycker att tanken med programmet är jättebra - ger rejäl motivation och man slipper känna sig "ensam" - värt GULD!«

»Att i ord klä allt som jag är tacksam över har gett mig insikt. Öka takten på promenaden samt längre steg, en aha-upplevelse! Draghjälpen och linan viktigt redskap - jag har fått behov av att gå. Jag tror att jag är i början av en uppåtgående trend - oerhört att det hänt!«