Våra program

Du lyssnar till något av våra WalkFriend-program i din mp3-spelare samtidigt som du promenerar eller joggar. Programmen består av mental träning med Mikael Widerdals röst och skön musik. Du får övningar och uppgifter att reflektera och utföra medans du rör dig. Denna Mentafys®-teknik gör att du får en kombination av mental träning och fysisk rörelse i kombination. Enligt vår pilotstudie som gjordes i maj 2009, lät vi testa effekterna av programmet - och blev oerhört positiva av resultaten: 20% upplevde en lägre stressnivå, de fick dessutom ökad motivation. Detta jämfört med gruppen i testet som bara fick lyssna på musik i hörlurar och promenera.

Varje program finns i full-längdversion, men vi ger dig också två kortare versioner som bonus! Detta för att du ska kunna anpassa din träning med WalkFriend, precis när du själv har tid. Kanske du kan använda 20 minuters-versionen på din lunchrast, eller 5 minuters-versionen när du kliver av bussen på väg hem från jobbet? Dessutom medföljer en utförlig manual och träningshandbok i pdf-format, fullmatad med fakta, tips och övningar - och självklart beskrivning av själva delmomenten av ditt program. Köp programmen tryggt, snabbt och enkelt online direkt - välj produkt nedan!

Nya titlar är under utveckling! Håll utkik efter produktnyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Självklart kostar det dig inget och du kan avsluta din prenumeration när du önskar.

Det är för dig vi utvecklar och skapar våra program. Välkommen till oss med din feedback!