WalkFriend Happiness

WalkFriend Happiness - en positiv kompis på dina promenader!
WalkFriend Happiness är en laddande och upplyftande titel! Känn en ökad känsla av glädje i det lilla och i det stora under tiden du går. En riktigt peppande och jag-stärkande promenad blir det om du lyssnar på WalkFriend Happiness!

WalkFriend - hur fungerar det?
Du lyssnar på WalkFriend samtidigt som du går en rask promenad, eller springer. Det ger dig en skonsam träningsform - helt i ditt eget tempo - och samtidigt får du en effektiv coaching av Mikael Widerdal, helt skräddarsytt med det senaste i mental träning enligt de olika inriktningarna för titlarna. Först ut är WalkFriend Coaching och WalkFriend Mindfulness!

Koncept – mentafys®
En kombination av mental träning och fysisk rörelse - det är enkelt förklarat vad mentafys representerar. I mentafys presenterar vi det bästa MI-värdet, det vill säga GI-värdets motsvarighet på tankeprocessen - att skapa förändring genom de mest optimala tankemönstren i mental träning. MI står för MindIndex, och i WalkFriend-serien har vi skapat ett effektivt MindIndex, i olika spännande titlar. På det sättet får du flera positiva effekter av din träning samtidigt, både för kropp och själ.

Extra bonus!
Vi ger dig en extra bonus! Varje titel har perfekt anpassad musik för respektive inriktning. Men för absolut maximal frihet har du också möjlighet göra egna spellistor i mp3-program som exempelvis iTunes med din egen musik till din WalkFriend-träning. Du får därför, helt utan extra kostnad också alla talspår med Mikael Widerdal för din titel utan musik, så du har möjligheten att själv välja musik - för maximal variation till din härliga träning!

Miljövänligt – digital produkt
Du kan köpa våra titlar i mp3-format - enkelt och tryggt att handla på nätet, för att du snabbt ska kunna komma igång. För att värna om vår miljö, har vi valt att sälja denna serie endast i mp3-format. Resultatet blir både miljövänligt och dessutom billigare i pris då vi spar tryck- och cd-presskostnader. En vinst för alla!

Cd-skiva för våra titlar
I dagsläget har vi funnit så många fördelar med det digitala formatet, att vi inte producerat våra träningsprogram i cd-format. Men därmed inte sagt att våra titlar inte kommer i cd-format längre fram! Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev lovar vi berätta för dig först av alla om och när cd-skivorna blir färdigpressade!

Vetenskaplig studie
En vetenskaplig studie har genomförts under 2009 på 44 personer och effekterna av WalkFriend är fantastiska. Till exempel upplevde deltagarna som använda Walkfriend 20% mindre stress än de i kontrollgruppen. Dessutom kände de ökad motivation att få komma ut och promenera! Det genomsnittliga betyget för programmet var en 8/10! Wow!